DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - MERKEZEFENDİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Mrt

Mesleki gelişim amacıyla düzenlediğimiz atölyelerimiz devam ediyor.

Mrt

"Ram Bizimle" projemiz kapsamında "Farkındalık ve Psikolojik Sağlamlık" etkinliğimiz için EKYYD Görme Engelliler Okulu'nda kıymetli velileriyle buluştuk.

Kas

Yayın Ekibimizin bu ayki konusu psikolojik sağlamlıktı. Psikolojik Sağlamlık hedefine ilişkin üretilen afiş, etkinlik gibi içeriklere linkimizden ulaşablirsiniz.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı için yapılacak iş ve işlemlerin yer aldığı ajandamız hazır!

Eyl

Ekm

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatları ile sorumluluk bölgemizdeki öğrenci velilerinin bu yöndeki talepleri  de dikkate alınrak 19 Mayıs İlkokulu bünyesinde Hafif Düzey Otizimli öğrencilerimiz için  özel eğitim sınıfı açılması için gerekli incelemelerde bulunduk. 19 Mayıs İlkokulu idareci, öğretmen ve personeline gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz.